Voordrachten Jef Abbeel

1 september betekent niet enkel de start van het nieuwe schooljaar: voor oud-leerkracht Jef Abbeel betekent dit ook de start van een jaar vol lezingen. In de loop van de komende maanden zal Jef verschillende voordrachten geven over zijn geliefde onderwerpen, waaronder China, Rusland en het Midden-Oosten. Een overzicht van deze lezingen kan je vinden in dit document. Interesse? Aarzel niet om contact op te nemen met Jef via zijn website om verdere details te vragen.

 

We zouden bovendien in het bijzonder je aandacht willen vestigen op de voordrachten die Jef zelf organiseert in De Warande in Turnhout. Er vinden drie lezingen plaats over uiteenlopende onderwerpen, waarbij Jef een ruime focus hanteert, gaande van geschiedenis over politiek en economie tot maatschappij:

 

– dinsdag 26 september 2017: China

– dinsdag 24 oktober 2017: Rusland

– dinsdag 28 november 2017: Midden-Oosten

 

Deze voordrachten vinden telkens plaats van 19u tot 21u in een klaslokaal in De Warande. Toegang kost 5 euro per avond (om de huur van lokaal en de kopieën te kunnen bekostigen). Inschrijven kan via het contactformulier op Jefs website.