Succesvolle oud-leerlingendag 2015

IMG_0878Afgelopen zaterdag was de eerste zaterdag van oktober. Naar goede gewoonte zakten een heleboel oud-leerlingen en jubilarissen af naar het college voor een geweldig fijne avond. Tot drie keer toe gaf prefect Philip Brinckman een rondleiding doorheen de school en het internaat en die werden telkens zeer gesmaakt. Meer dan 120 jubilarissen genoten van het diner, volledig klaargemaakt door Leen en Vicky, de kokkinnen van de school. Daarna ging het praatcafé open en werd er grondig bijgepraat tot laat in de nacht.

Als primeur schonken we dit jaar wijn ten voordele van de college-infrastructuur en twee speciale biertjes van brouwerij Het Nest, opgericht door twee oud-leerlingen. Dat we van onze voorraad zo goed als niets mee naar huis hebben moeten nemen, is een teken dat onze oud-leerlingen ervan genoten hebben.

Tenslotte presenteerden we op de Oud-Leerlingenavond voor het eerste ons steunend lidmaatschap in de vorm van de Loyola Ster. Vanaf € 6 kan je als oud-leerling onze werking maar ook een goed doel op het college steunen. Onze oproep werd verhoord want 3 dagen na onze oproep hebben al een heleboel oud-leerlingen hierop ingetekend. Lees meer over onze Loyola Ster en zorg dat er ook achter jouw naam een ster verschijnt!

Enkele indrukken van de rondleiding door Philip Brinckman:

IMG_0863 IMG_0864  IMG_0866  IMG_0869  IMG_0872