Oud-leerlingendag in coronatijden

In normale omstandigheden zou de jaarlijkse oud-leerlingendag plaatsvinden op zaterdag 3 oktober. Maar door de coronacrisis bevinden we ons momenteel niet in normale omstandigheden. Het is dan ook niet zeker of de oud-leerlingendag wel zal kunnen doorgaan.

 

Momenteel wachten we vanuit het bestuur van Levet Scone af hoe de situatie verder evolueert. Ten laatste begin september beslissen we of we de oud-leerlingendag al dan niet laten plaatsvinden. Het spreekt voor zich dat dit alleen mogelijk is als een dergelijk evenement toegelaten wordt door de overheid én als randvoorwaarden goed zitten. Veiligheid en gezondheid primeren! We zijn realistisch: de kans is reëel dat de oud-leerlingendag dit jaar niet zal kunnen plaatsvinden. Het diner en het praatcafé zijn immers bij uitstek gelegenheden waarbij het moeilijk is om voortdurend 1,5 meter afstand te houden en om steeds een mondmasker te dragen.

 

In tussentijd bieden we jubilarissen nog altijd de mogelijkheid om in te schrijven voor het diner. Vooraf betalen is in de huidige omstandigheden echter niet nodig! Als de oud-leerlingendag toch kan plaatsvinden, dan kan de inschrijving ter plaatse betaald worden. Als we moeten annuleren, dan brengen we iedereen hiervan op de hoogte. Wie toch al betaald zou hebben, wordt dan uiteraard terugbetaald.

 

En is er dit jaar toch geen oud-leerlingendag? Dan betekent uitstel uiteraard geen afstel! Vanuit Levet Scone engageren we ons om de jubilarissen van dit jaar sowieso te vieren. Is het niet in 2020, dan is er volgend jaar een nieuwe kans om elkaar terug te zien op het College.

 

We wensen iedereen nog veel goede moed toe in deze uitzonderlijke periode!