Oud-Leerlingendag: 5 oktober 2013

131005-olld2Elke eerste zaterdag van oktober vindt naar goede gewoonte de oud-leerlingendag plaats. Dat is dit jaar niet anders. Naast het praatcafé, verwelkomen we opnieuw enkele jubilarisjaren.

In het (verre) verleden was de oud-leerlingendag ook effectief een goed gevulde dag. De laatste jaren beperken we ons tot een gezellig en druk bezocht praatcafé in de conferentiezaal van het college (voorheen de expressiezaal, daarvoor de kapel). Vanaf 19u00 openen we de deuren voor alle oud-leerlingen, leerkrachten oud-leerkrachten. Ook de rondleiding doorheen de college-gebouwen door Philip Brinckman is een goede gewoonte aan het worden.
Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven voor het praatcafé. Iedereen is welkom vanaf 19u00. De deuren gaan zeker niet dicht voor 0u00.

131005-olld

Dit jaar verwelkomen we opnieuw enkele jubilarisjaren. De oud-leerlingen die respectievelijk 25, 50 en 60 jaar geleden afstudeerden in Turnhout, zullen elkaar opnieuw ontmoeten binnen de muren van het college. Voor sommigen van hen is het zelfs de eerste keer dat ze opnieuw de vloertegels van het college betreden.