Zend ons uw nieuws!

Oud-leerlingendag 2020: jubilarissen gezocht

Zoals elk jaar organiseren we ook in 2020 een oud-leerlingendag op de eerste zaterdag van oktober. Volgend jaar is dat op zaterdag 3 oktober 2020. Vanaf 20u zijn alle oud-leerlingen welkom in het praatcafé.

 

Daarnaast hebben we echter bijzondere aandacht voor de jubilarissen, aan wie we een aangepast programma aanbieden. In 2020 zijn de jubilarisjaren: 1955, 1960, 1970, 1980, 1990, 1995, 2000 en 2010. Standaard biedt Levet Scone deze jubilarissen een receptie, rondleiding en diner aan, maar elk retoricajaar kan dit zelf verder invullen volgens de eigen wensen.

 

Om zoveel mogelijk oud-leerlingen bijeen te krijgen, zijn we per jubilarisjaar nog op zoek naar één of meerdere ’trekkers’ die hun klas- en jaargenoten willen optrommelen. Vaak bestaan er immers nog contacten tussen oud-leerlingen van een bepaalde klas of een bepaald jaar, via bijvoorbeeld e-mail of sociale media. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden om zoveel mogelijk oud-leerlingen te kunnen uitnodigen voor de oud-leerlingendag. Uiteraard biedt Levet Scone aan de jaarverantwoordelijken de nodige ondersteuning.

 

Voel jij je geroepen om hieraan mee te helpen? Geef ons dan een seintje via het contactformulier op onze website. Want alleen zo kunnen we een geslaagde oud-leerlingendag realiseren.