Oud-leerlingendag 2020 geannuleerd

Het nieuws komt vermoedelijk niet als een verrassing: de geplande oud-leerlingendag van zaterdag 3 oktober gaat niet door. Het coronavirus zal waarschijnlijk niet snel verdwijnen, en een vaccin laat ook nog wel even op zich wachten. In die context is het niet mogelijk om de oud-leerlingendag op een veilige manier te laten plaatsvinden. Het lijkt ons bovendien niet opportuun om in de huidige omstandigheden een evenement te organiseren waaraan jaarlijks heel wat mensen deelnemen, waaronder een groot aantal uit de zogenaamde risicogroepen.

 

Laten ons hopen dat de situatie volgend jaar weer onder controle is. Als alles goed gaat, zal de oud-leerlingendag dan plaatsvinden op zaterdag 2 oktober 2021. We engaren ons alvast om de jubilarissen, die normaal dit jaar konden deelnemen aan het aangepast programma met diner, volgend jaar opnieuw deze kans te bieden. Wie voor dit jaar al ingeschreven en betaald zou hebben, wordt uiteraard snel terugbetaald.

 

We houden je in de loop van de komende maanden op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen. En intussen: hou je goed!