Oud-leerlingendag 2019: jubilarissen gezocht

Zoals elk jaar organiseren we ook in 2019 een oud-leerlingendag op de eerste zaterdag van oktober. Dit jaar is dat op zaterdag 5 oktober. Vanaf 19u zijn alle oud-leerlingen welkom in het praatcafé.

 

Daarnaast hebben we echter bijzondere aandacht voor de jubilarissen, aan wie we een aangepast programma aanbieden. In 2019 zijn de jubilarisjaren: 1954, 1959, 1969, 1979, 1989, 1994, 1999 en 2009. Standaard biedt Levet Scone deze jubilarissen een receptie, rondleiding en diner aan, maar elk retoricajaar kan dit zelf verder invullen volgens de eigen wensen.

 

Om echter alle jubilarissen te kunnen bereiken, zijn we voor elk retoricajaar op zoek naar één of meerdere jaarverantwoordelijken die hun klas- en jaargenoten willen optrommelen. Vaak bestaan er immers nog contacten tussen oud-leerlingen van een bepaalde klas of een bepaald jaar, via bijvoorbeeld e-mail of sociale media. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden om zoveel mogelijk oud-leerlingen te kunnen uitnodigen voor de oud-leerlingendag. Uiteraard biedt Levet Scone aan de jaarverantwoordelijken de nodige ondersteuning.

 

Voel jij je geroepen om deze taak op jou te nemen? Geef ons dan een seintje via het contactformulier op onze website. Want alleen zo kunnen we een geslaagde oud-leerlingendag realiseren.