Oud-leerlingendag 2015: zaterdag 3 oktober

Als oud-leerling staat het waarschijnlijk al in je agenda. Op de eerste zaterdag van oktober wordt naar goede gewoonte de oud-leerlingendag georganiseerd op het College. Dat is dit jaar niet anders: op zaterdag 4 oktober openen we opnieuw de deuren voor onze oud-leerlingen.

Het centrale evenement van de oud-leerlingendag is het praatcafé, waarop je kan bijpraten met andere oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten. Het praatcafé is open vanaf 19u. Bovendien zal prefect Philip Brinckman om 20u een rondleiding geven doorheen de gangen en lokalen van het College. Ideaal om de sfeer van weleer nog eens op te snuiven. Iedereen is dus van harte welkom! Je hoeft ook niet op voorhand in te schrijven, maar je kan wel via Facebook aan je oud-klasgenoten laten weten dat je komt door HIER je aanwezigheid te bevestigen!

Gezien het succes van de voorbije jaren nodigen we daarnaast ook enkele jubilarisjaren uit voor een aangepast programma met rondleiding en diner. Zij worden al in de namiddag ontvangen op het College. Voor meer informatie hierover en voor inschrijvingen, neem contact op met Nick via nick@levetscone.com.

Tijdens beide activiteiten wordt er met drankbonnen gewerkt. Ter plaatse betaal je 10 euro voor een kaart van 10 bonnen. Je kan echter op voorhand al bonnen bestellen. Bespaar, en bestel op voorhand een kaart van 10 drankbonnen voor maar 9 euro. Dit kan je doen door op voorhand het juiste bedrag (9 euro x het aantal kaarten) over te maken op het rekeningnummer van Levet Scone: BE45 5230 8055 9989.

Hopelijk tot dan!