Nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van Levet Scone!

 

Omdat onze vorige website de laatste maanden geregeld geconfronteerd werd met technische problemen, hebben we beslist om een volledig nieuwe site te laten uitwerken. Met Motionmill hebben we hiervoor een gespecialiseerde firma onder de arm genomen. Het resultaat is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webstek met nieuws over oud-leerlingen en het College en met alle informatie over de oud-leerlingenbond en de georganiseerde activiteiten.

 

Eén van de innovatieve elementen op onze vorige website was de mogelijkheid voor oud-leerlingen om via een persoonlijk account in te loggen op de site en hun persoonlijke gegevens zelf aan te passen. We merkten echter dat deze functie in de praktijk maar zelden werd gebruikt. Bovendien zorgde dit vaak voor technische problemen. We hebben dan ook beslist om deze functie achterwege te laten op onze nieuwe site. Wil je toch je gegevens nog aanpassen? Dan kan je ons steeds je actuele gegevens bezorgen via dit formulier.

 

Nieuw op de site is dan weer de pagina over onze jaarlijkse oud-leerlingendag. Hier kan je alle praktische informatie terugvinden, opdat je deze activiteit zeker niet mist. Ben je jubilaris en word je dit jaar in de bloemetjes gezet? Dan vind je hier nog meer informatie terug over de planning en kan je hier ook inschrijven.

 

Tot slot moeten we nog opmerken dat de oud-leerlingenbond niet alleen bestaat voor oud-leerlingen, maar ook door oud-leerlingen. We delen dan ook graag jouw nieuws via onze website. Heb je nieuws dat de moeite waard is om te verspreiden? Dan kan je het ons bezorgen via dit formulier. We plaatsen het dan op onze website én delen het via onze sociale media. We zijn immers ook aanwezig op Facebook, LinkedIn en Twitter!