Kerstconcert BSA

Beste oud-leerling,
Beste oud-BSA-er,

 

Je herinnert je waarschijnlijk nog wel jouw onvergetelijke kerstconcert(en) met het BSA-koor. Daarom willen we je graag uitnodigen (misschien een beetje uit nostalgie) om nog eens te komen meezingen. Een koor van ruim 70 jongens en meisjes is al sinds september aan het repeteren om er weer een schitterende uitvoering van te maken.

 

De apotheose van het concert wordt ook na al die jaren nog steeds gevormd door de drie klassiekers: Heeft Kerstmis dan nog zin, Samen op zoek en Vrede voor elkaar. Een band van leerkrachten uit het ASO zorgt dit jaar voor de ondersteuning.

 

We zouden het fijn vinden als we bij die drie liedjes een groot aantal “zangers van weleer” mochten verwelkomen. Hopelijk voel je je aangesproken. De partituren vind je onderaan dit bericht. Kies zelf maar welke stem jou het beste past.

 

Het kerstconcert vindt plaats op woensdag 18 december om 19.00u in de Pinksterkerk. We repeteren even om 18.30u in de Vlaamse zaal.

 

Natuurlijk hebben we niet alle mailadressen en zijn we via-via op zoek gegaan naar oud-leden. Stuur dit bericht gerust door, want hoe meer zangers we kunnen bereiken, hoe leuker het zal worden.

 

Mogen we om organisatorische redenen wel even vragen om te bevestigen als je komt meezingen? Dat kan via stevenvantricht@telenet.be.

 

Alvast bedankt, en hopelijk is het podium maar net groot genoeg!

 

Chris Vinckx

Steven Van Tricht