Jubilarissen gezocht

Zoals elk jaar, organiseren we ook in 2014 een oud-leerlingenavond op de eerste zaterdag van oktober. Dit jaar is dat op 4 oktober. Het concept van het gezellige praatcafé is ondertussen bekend. Vorig jaar hebben we daarnaast ook opnieuw jubilarissen uitgenodigd voor een diner. Dat was een groot succes.

De kokinnen van de school gingen de uitdaging aan om een geweldig diner klaar te maken. Niets werd aan het toeval overgelaten en meer dan 150 jubilarissen konden genieten van een smakelijke avond. Vooraf werden verschillende rondleidingen georganiseerd en achteraf sloot iedereen aan bij het praatcafé. Nieuw aan de formule is dat elke groep jubilarissen apart kon dineren. Er kon dus ongestoord bijgepraat en gespeeched worden. Ook dat viel enorm in de smaak.

Voor onze editie van 2014 doen we opnieuw een oproep aan alle jubilarisjaren. Ben je 10, 20, 30 of 60 jaar weg van het college of denk je dat het gewoon tijd is om je jaargenoten nog eens bij elkaar te brengen na 23 jaar, neem dan contact op met Nick Janssen (nick@levetscone.com) zodat hij je kan helpen alles op poten te zetten.