Jo Lambers (R69) stapt 100km voor goede doel

Oxfam_2Jo Lambers (R69 en bestuurder van Levet Scone) heeft zich opnieuw laten strikken om mee te stappen voor het goede doel tijdens de jaarlijkse Oxfam Trailwalker. Zijn warme oproep om hem en het goede doel te steunen, verspreiden we met veel plezier:

Beste oud-leerlingen,

Op 30-31 augustus 2014 gaat de jaarlijkse Oxfam Trailwalker door. Een tocht van 100 km door de Hoge Venen die iedere deelnemer in teams van 4 moet afleggen. Het is een tocht voor het goede doel: de projecten van Oxfam! Het team 39 Kom Piet en Kom Passie zal opnieuw deelnemen (“Kom Piet” verwijst naar het wondermiddel “Compeed”, goed gekend bij stappers, en naar het voormalige teamlid Piet. “Kom Passie” staat voor het medelijden met de stappers, maar vooral het vuur waarmee we de uitdaging aangaan).
Ook al had ik (Johan LAMBERS, R69) in 2004 gezworen, na de natste dodentocht (Bornem) samen met deze van dit jaar, ooit zulke kelk aan mij voorbij te laten gaan, heb ik mij toch laten strikken om de ontbrekende 4de man te zijn… Een enkele troost, enkel domoren veranderen niet van gedacht. Ik doe dit met Werner VAN MINNEBRUGGEN (2de maal), mijn collega in de Eindredactieraad van de KLUWER uitgave MBL (Modellen voor het bedrijfsleven), diens echtgenote Leen Spelier (6de maal), en schoonbroer Dirk Spelier (7de maal). Iedere deelnemer van het team heeft een persoonlijke begeleider, voor mij is dit mijn dochter Viktoria.

Om het goede doel te dienen, doen alle deelnemers de klassieke ronde van vrienden, familie en kennissen met een verzoek tot steun. Jullie kunnen via ons team, Oxfam steunen door een bijdrage te storten.Dat kan op 2 manieren:

1)  Ofwel ga je naar de website van Oxfam Trailwalker www.oxfamtrailwalker.be
Daar klik je op “Steun een team” en geef je team “39” in.
Klik vervolgens op “Schenk” en volg de schermen voor ingave van een bedrag, keuze van betaalwijze en eventuele boodschap.
Dit loopt heel makkelijk; het is een beveiligd systeem.

2) Ofwel geef je je bank een overschrijvingsopdracht.
Je doet dit op rekening IBAN: BE37 0000 0000 2828 van Oxfam.
Je geeft als mededeling op: “8062 – OTW TEAM 39 – GIFT”.
Na de verwerking van de ontvangen overschrijving wordt je gift dan op de webpagina van ons team weergegeven.
Als je voor minstens 40 euro steunt, heb je recht op een fiscaal attest.
Oxfam stuurt je dat automatisch door met de post begin volgend jaar.

Ik heb zelf reeds 3 maal gesteund en dit loopt volgens de regels van de kunst. Voor alle verdere informatie: www.oxfamtrailwalker.be
Alvast dank voor je aandacht en desgevallende steun, ook namens mijn mede-stappers en Oxfam!