Dringende oproep vrijwilligers

141030-levetscone_logo-300dpi-[final]De oud-leerlingenbond, zoals je die nu kent onder de naam Levet Scone, wordt sinds 2008 getrokken door een klein groepje oud-leerlingen. Deze ploeg van vrijwilligers is  echter nauwelijks gewijzigd in de voorbije jaren. Een groot deel van het huidige bestuur zou dan ook stilletjes een stapje opzij willen zitten. Daarmee komt het voortbestaan van de oud-leerlingenbond nu in het gedrang. Nochtans zijn we ervan overtuigd dat een school als het Sint-Jozefcollege een oud-leerlingenbond verdient én nodig heeft.

Daarom organiseert het huidige bestuur op zondag 7 december om 16u45 op het college een infovergadering voor alle oud-leerlingen, jong én oud, die interesse hebben om hun steentje bij te dragen. Jouw engagement kan variëren van fundamentele taken tot kleine en beperkte inspanningen. Op de vergadering schetsen we de werking van de oud-leerlingenbond en voeren we een dialoog over de mogelijkheden en moeilijkheden van onze oud-leerlingenbond. Op die manier hopen we een nieuwe ploeg te vormen voor de komende jaren.

Geef een seintje als je aanwezig wil zijn op deze infovergadering aan Jeroen Medaer (jeroen@levetscone.com of 0476 39 14 98). Neem ook gerust met Jeroen contact op als je op voorhand al bijkomende informatie nodig hebt.