Carl Declerck (R07) doorkruist Duitsland

Eerder berichtten we al over de tocht die oud-leerling Carl Declerck (R07) samen met zijn vriendin Carina maakte van Mongolië naar Duitsland. Nu is er opnieuw nieuws van Carl.

 

Recent is Carl namelijk naar Duitsland verhuisd om er samen met zijn vriendin in Keulen te gaan wonen. Om als Belg zijn nieuwe thuisland te leren kennen, heeft hij het plan opgevat om de komende maanden per fiets Duitsland te doorkruisen en zo alle deelstaten aan te doen. Deze volledige fietstocht wordt bovendien ook gefilmd. De bedoeling van Carl is om na afloop een documentaire te maken van zijn avontuur op basis van al het beeldmateriaal.

 

Een documentaire maken, dat doe je echter niet zomaar. Daarom heeft Carl een indrukwekkende teaser gemaakt met enkele eerste beelden — het doet denken aan de documentaires van tv-maker Arnout Hauben, bekend van De weg naar Compostela en Ten Oorlog. Met dit filmpje hoopt Carl de nodige aandacht te trekken, in de hoop dat hij uiteindelijk een volwaardige film zal kunnen maken over zijn belevenissen.

 

Interesse om Carl te steunen of gewoon benieuwd? Je kan Carl volgen via Instagram. En de teaser verder verspreiden wordt natuurlijk ook gewaardeerd!