Bouw mee aan Levet Scone

Je hebt het vermoedelijk al gemerkt: het is de laatste tijd erg stil op de website en de sociale media van Levet Scone. Een van de redenen hiervoor is dat het huidige bestuur van de oud-leerlingenbond slechts drie leden telt. Met zo’n kleine ploeg is het moeilijk om voortdurend voor veel animo te zorgen. Momenteel proberen we vooral de organisatie van de oud-leerlingendag in oktober vorm te geven, terwijl we tegelijk de dagelijkse werking opvolgen.

 

Met andere woorden: extra helpende handen zijn steeds welkom! Meehelpen aan de oud-leerlingenbond kan op verschillende manieren:

 

1. Je kan deel worden van het dagelijks bestuur van Levet Scone. Op die manier sta je mee in voor de dagelijkse werking van de oud-leerlingenbond en de organisatie van onze activiteiten. Enkele keren per jaar organiseren we ook een vergadering – hetzij op het College, hetzij via Skype – om alle werkzaamheden op te volgen.

 

2. Je kan het bestuur ook ondersteunen zonder zelf deel te worden van het bestuur en vergaderingen bij te wonen. Als ‘externe’ draag je dan bij waar je kan, op basis van je eigen agenda en mogelijkheden. Elke vorm van hulp is immers welkom, hoe beperkt ook. Je kan bijvoorbeeld nieuwsberichten schrijven voor de website, op zoek gaan naar nieuws over oud-leerlingen, de organisatie van de oud-leerlingendag opvolgen, berichten in de mailbox beantwoorden of de oud-leerlingendatabank up-to-date houden.

 

3. Dit zegt je niets, maar je ziet het wel zitten om eenmalig eens naar Turnhout te komen? Dan kan je ook altijd meehelpen op de oud-leerlingendag zelf, bijvoorbeeld achter de toog of aan de kassa. Een vlotte organisatie van deze dag is immers sterk afhankelijk van de nodige helpende handen voor en achter de schermen.

 

Zin om je te engageren, op welke manier dan ook? Laat het ons weten! Stuur een berichtje via het contactformulier op onze website.