Anneleen Desmyter (R94) genomineerd als Vrouwelijk Ondernemer 2012

Vorige week werd bekend gemaakt dat Anneleen Desmyter (retorica 1994) genomineerd werd als een van de 3 finalistes voor de WOMED Award 2012. Voor de 14e keer reikt Markant, het netwerk voor actieve en ondernemende vrouwen, in samenwerking met UNIZO de prijs uit aan de vrouwelijke ondernemer van het jaar.

Anneleen DesmyterAnneleen is is zaakvoerster van Quares (www.quares.be), met hoofdzetel in Antwerpen, maar met ook vestigingen in Mechelen, Sint-Niklaas, Amsterdam en Maastricht. Het bedrijf met 55 medewerkers creëert als pionier in België niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen voor de geïnformeerde belegger. Daarnaast beheert Quares bedrijfsmatig en commercieel vastgoed en heeft het een netwerk van vastgoedkantoren, gespecialiseerd in bestaand kwalitatief vastgoed en nieuwbouwprojecten. Anneleen wil “mensen, oud of jong, man of vrouw, aanzetten om de stap naar het ondernemerschap te zetten.” Wat volgens haar niet gemakkelijk is in België, “waar
persoonlijke faillissementen worden bekeken als een grote blaam en waar multinationals goochelen met fiscale voordelen waarvan starters enkel kunnen dromen.”

Tot en met 17 februari kan iedereen het profiel van Anneleen bekijken en onze stem uitbrengen op www.womedaward.be. 30% van de stemmen kunnen nog verdiend worden. Daarom rekent Anneleen jouw steun om als vertegenwoordiger van SJT de Womed Award 2012 in de wacht te slepen. Op woensdag 27 maart 2013 reikt prinses Mathilde de Womed Award uit aan de winnende finaliste. Onze steun én stem heeft Anneleen in elk geval.