Aline Van Bever (R04) en passie voor taal

Na haar opleiding aan het College ging Aline Van Bever (R04) rechten studeren aan de KU Leuven. Aan diezelfde universiteit ging ze als doctoraatsonderzoeker aan de slag en promoveerde ze met haar onderzoek naar “open normen” in het arbeidsrecht. Die ervaring bracht Aline vele kennis en vaardigheden bij, onder meer op het vlak van schrijven, talen, presenteren en netwerken. Ze leerde er ook out of the box denken. Nadien was ze werkzaam als HR-specialist bij BASF en als advocaat arbeidsrecht – twee functies waarin ze opnieuw werd geprikkeld om haar talenten nog uit te bouwen.

 

Gedreven door haar passie voor taal en haar nieuwsgierigheid naar mensen laat Aline haar communicatieve en netwerkvaardigheden vandaag renderen als zelfstandig ondernemer. Dat doet ze in haar communicatiebureau WerkBaAr, dat ze omschrijft als “zinvol trefpunt voor talen(t)volle ondernemers”. Aline doet er aan copywriting en communicatiecoaching. Ze ondersteunt er in het bijzonder startende ondernemers en KMO’s bij het uitdrukken van hun boodschap en verhaal. Met raad en daad, maar vooral met woorden, staat Aline hen bij om klanten en medewerkers voor zich te winnen.

 

Haar passie voor taal uit Aline overigens niet alleen binnen WerkBaAr. Ze heeft haar pen steeds bij als metgezel en schrijft nu en dan een stukje op haar kladblok.

 

Aline en WerkBaAr volgen? Dat kan via de website van WerkBaAr of via sociale media (Facebook, Twitter en LinkedIn)!