INSCHRIJVEN

Hier kan je inschrijven voor het programma voor jubilarissen op de jaarlijkse oud-leerlingendag. Deelname aan dit programma kost 38 euro per persoon. Deze prijs omvat een receptie en een viergangendiner (exclusief dranken tijdens het diner). Drankbonnen kunnen op de avond zelf aangekocht worden.

 

Gelieve hieronder je gegevens in te vullen. Je e-mailadres en telefoonnummer worden enkel gebruikt in het kader van de oud-leerlingendag, bijvoorbeeld om het finale programma te communiceren. Mag je e-mailadres worden opgenomen in onze databank van oud-leerlingen, zodat we je op de hoogte kunnen houden van ander nieuws? Vink dan onderaan het selectievakje aan.

 

Om je inschrijving definitief te bevestigen, gelieve het verschuldigde bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE90 7310 5207 5332 (op naam van Levet Scone, Koningin Astridlaan 33, 2300 Turnhout), met vermelding van je naam en retoricajaar. Je ontvangt ook nog een bevestigingsmail met de nodige instructies voor de betaling. Enkel als wij de betaling ontvangen hebben, kunnen we je inschrijving als definitief beschouwen.

 

Opgelet: Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer zeker ook de map met ongewenste berichten/spam-folder in je mailbox.

    Mijn e-mailadres mag worden opgenomen in het databestand van Levet Scone: *
    JaNee