Zend ons uw nieuws!

INSCHRIJVEN

Via deze pagina kan je inschrijven voor het aangepast programma voor jubilarissen op de jaarlijkse oud-leerlingendag. Deelname aan dit aangepast programma kost 28 euro per persoon (exclusief dranken tijdens het diner). Drankbonnen kosten op de avond zelf 10 euro voor een kaart van 10 bonnen. Vooraf kunnen echter drankkaarten besteld worden aan 9 euro per drankkaart.

 

Gelieve hieronder de gevraagde gegevens in te vullen. Je e-mailadres en telefoonnummer zullen enkel worden gebruikt in het kader van de oud-leerlingendag, bijvoorbeeld om het finale programma te communiceren. Mag je e-mailadres worden opgenomen in onze databank van oud-leerlingen, zodat we je op de hoogte kunnen houden van ander nieuws? Vink dan onderaan het passende selectievakje aan.

 

Om je inschrijving definitief te bevestigen, gelieve het verschuldigde bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE52 6511 6010 8509 (op naam van Levet Scone, Koningin Astridlaan 33, 2300 Turnhout), met vermelding van je naam en retoricajaar. Je ontvangt ook nog een bevestigingsmail met de nodige instructies voor de betaling. Enkel als wij de betaling ontvangen hebben, kunnen we je inschrijving als definitief beschouwen.

 

Opgelet: in het verleden is de bevestigingsmail al meermaals terechtgekomen in de map met ongewenste berichten/spam-folder. Controleer dus zeker deze map in je mailbox als je geen bevestiging zou ontvangen.

    Mijn e-mailadres mag worden opgenomen in het databestand van Levet Scone: *
    JaNee